fbpx

El Divendres Sant, la representació de La Passió d’Olesa serà especial i diferent de la resta de la temporada. Es recuperaran per un sol dia petits detalls i escenes que fa temps que no es representen, i que només es podran veure el 19 d’abril. Entre elles, una escena entre Pilat i la seva esposa, Clàudia. Aquest any, però, el Divendres Sant també tindrà espai per a les novetats, i s’introduiran per primer cop alguns canvis en el tercer acte acte amb l’objectiu de consolidar-los la temporada vinent.

La Passió del 19 d’abril tindrà un quadre més dels habituals. L’escena que es recupera enguany per un sol dia serà del tercer acte: Clàudia, esposa de Pilat, li recrimina que hagi condemnat Jesús a mort. Alhora, també prendran vida per una sola representació detalls que són en el record de molts espectadors, però que ara no formen part de l’espectacle, des de la túnica de Ponç Pilat, que serà diferent dels altres dies de la temporada, passant per l’escena de la Verònica i alguns canvis en el vestuari de Jesús, entre d’altres. Són petits detalls que en temporades anteriors han tingut bona acollida i que tornaran a pujar a l’escenari.

Pel que fa a les novetats, es concentren en les transicions entre quadres del tercer acte. Aquest Divendres Sant es posaran en marxa alguns canvis per fer encara més àgil el pas entre escenes.

La Setmana Santa olesana és rica en tradicions i amb aquests canvis exclusius per al Divendres Sant, La Passió d’Olesa vol potenciar aquest atractiu dels actes de Setmana Santa al municipi.