fbpx

“El crèdit” prorroga una setmana més! Després d’una primera sessió amb les entrades exhaurides, i amb les de dissabte i diumenge gairebé esgotades abans d’obrir taquilla, us anunciem que prorroguem una setmana més!! Aquestes són les dates:

  • Divendres 23 d’octubre a les 21h
  • Dissabte 24 d’octubre a les 20h

L’obra està dirigida per Jaume Figueras i interpretada per Ignasi Campmany i Jaume Paltor, amb text de Jordi Galceran.

En paraules de Figueras, “l’obra és una gran comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, la fragilitat de les relacions humanes i, també, encara que no ho sembli a primera vista, sobre les estranyes i insondables relacions de parella. Es una crítica despietada sobre quina hauria de ser i és la funció que tenen les entitats bancàries dins la nostra societat, que com deia, el popular còmic català, Joan Capri: “…els Bancs quan els hi demanes diners, semblen bancs de pedra”.”

Entrada general: 12 euros
Entrada col·laboradors/ores de La Passió: 10 euros (presentant el carnet).

L’aforament de l’obra serà reduït per poder mantenir les distàncies de seguretat i per això es recomana la compra anticipada de l’entrada (a Secretaria la mateixa setmana de la representació). També es poden reservar els dies 17 i 18 a taquilla 30′ abans de les representacions.

“El crèdit” dona impuls a la sala petita de La Passió d’Olesa.

Infoespectador: per les mesures de prevenció del coronavirus vigents, tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els 14 dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

La programació cultural de La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.