fbpx

En el marc del 13è Diàleg d’Art, a partir de les 19.00h al vestíbul del teatre

 

L’artista menorquina Tónia Coll, autora del cartell de La Passió d’Olesa de la temporada 2020, serà dissabte 7 de març a La Passió per presentar-lo i protagonitzar una nova edició dels Diàlegs d’Art. L’acte servirà també per inaugurar l’exposició de l’obra de Coll que es podrà veure, des d’aquest cap de setmana i fins passada la Setmana Santa, a l’Espai d’Art del teatre. La presentació començarà a les 19.00h.

El Diàleg d’Art és una activitat coorganitzada entre La Passió d’Olesa i la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en què l’artista té l’oportunitat de parlar sobre la seva trajectòria professional, explicar el procés creatiu del cartell de la temporada en curs de La Passió d’Olesa i donar el tret de sortida a l’exposició. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

La mostra sobre Tónia Coll es podrà visitar dissabtes i diumenges de 18 a 20h. Els espectadors de La Passió d’Olesa també en podran gaudir durant les representacions, ja que l’Espai d’Art és al vestíbul del teatre. La temporada 2020 de l’espectacle començarà diumenge 15 de març i s’allargarà fins l’1 de maig.

Des de 1987, La Passió d’Olesa de Montserrat encarrega el cartell de la temporada a un reconegut artista. Des de l’inici d’aquesta etapa -dedicada a potenciar l’art contemporani a través de la cartelleria de l’espectacle-, ja són més d’una trentena els artistes que han col·laborat amb les seves creacions a la difusió de l’espectacle arreu del territori. Autors com Tàpies, Subirachs, Perejaume, Ràfols Casamada, Viladecans, Muixart i Arumí, entre d’altres, han fet creacions exclusives per als cartells de La Passió d’Olesa de Montserrat.