fbpx

La temporada d’assaigs 2019 de La Passió d’Olesa començarà dilluns 7 de gener.  L’arrencada dels preparatius inclourà una presentació de la temporada als col·laboradors i col·laboradores per part de l’equip de direcció escènica i l’assaig dels quadres de les Noces i el Sermó. La cita és a les 22h al teatre.

Els assajos continuaran fins al dia 1 de març, i inclouran per segona temporada els anomenats ‘blocs’. Cada dilluns a partir del dia 14 de gener s’assajaran els quadres que componen la meitat d’un acte. Així hi haurà, doncs, sis blocs. També hi haurà assaig de quadres solts, sense blocs, els dimecres i els divendres. Els diumenges al matí queden reservats per assajar amb els nens i nenes el “quadre de les coques”.

Podeu descarregar-vos sota d’aquestes línies el calendari d’assaig i la carta de l’equip de direcció escènica explicant com es treballarà aquesta temporada i la composició de cada bloc.
A part, si voleu el calendari d’assaig en paper també el podeu passar a recollir per Secretaria. I si sou més de dur-lo al mòbil, afegiu-vos-el via Google Calendar a través d’aquest enllaç.

Materials