fbpx

Hi ha temps fins el 2 de maig per participar-hi

La Passió d’Olesa posa en marxa aquesta temporada un concurs d’Instagram per als col·laboradors i col·laboradores de l’entitat sota el títol ‘La Passió per dins’. El concurs té per objectiu mostrar i donar a conèixer tota aquella activitat de La Passió d’Olesa que els espectadors no veuen i posar així en valor les diferents tasques de totes les seccions.

Al concurs s’hi podran penjar per exemple imatges de la feina que es fa durant els assajos i preparatius previs a la temporada i tot allò que passa darrere l’escenari (tramoia, tècnics, maquillatge, vestuari, etc.) durant les representacions i a sala/taquilla abans de les mateixes. Al concurs ‘La Passió per dins’ poden participar-hi tots els col·laboradors de La Passió d’Olesa de la temporada 2018. Les imatges que es presentin al concurs –hi ha de temps fins al 2 de maig– han de ser inèdites i preses durant aquesta temporada.

Són condicions per participar en el concurs les següents:

– Ser seguidor/ora del compte d’Instagram lapassio_olesa.

– Penjar a Instagram les imatges que es volen presentar al concurs amb les etiquetes #lapassioXdins i #lapassiodolesa

– Etiquetar lapassio_olesa a les fotografies que es vulguin presentar al concurs.

– El perfil des d’on es publiquin les fotografies ha de ser públic, i no privat.

Podeu trobar aquí les bases íntegres del Concurs ‘La Passió per dins’: BASES CONCURS

Veredicte i premis

El veredicte es farà públic el 6 de maig durant el dinar de col·laboradors que celebra anualment l’entitat. El primer premi serà una càmera instantània Fujifilm Instax. A part d’aquest, hi haurà d’altres premis en diferents categories. També es donaran a la resta d’instantànies participants al concurs.