fbpx

El divendres 6 de maig, torna el cinema a La Passió d’Olesa.
La història d’uns bons amics en la persecució del seu somni. Una comèdia amb escenes gravades al teatre de La Passió i on fins i tot potser hi surts d’extra. Hi vas ser el dia que es va gravar el concert? Una pel·lícula seleccionada al festival BCN FilmFest 2021.

La cita és a les 20.00h. A més comptarem amb els directors i protagonistes per presentar-nos la pel·lícula i podrem gaudir de les cançons del film en directe. No hi faltis!

Entrades a la venda a Secretaria. Preu: 5 euros. També les trobaràs per Internet (enllaç extern).

Sinopsi: Pep Amores, empresari olesà i amant del cinema, es disposa a produir la seva primera pel·lícula: Paradisos Perduts. El film explicarà la història de tres amics seus, també empresaris, que comparteixen la frustració de no haver estat mai estrelles musicals, que decideixen unir-se per a reprendre la seva passió. Malgrat les seves diferències d’estil, els tres directius formaran la banda Los Renacidos. El camí estarà ple de traves tant per al Pep, que ha de finançar el rodatge com pugui, com per als músics, que hauran d’enfrontar-se als seus dubtes i vides quotidianes per a arribar al gran concert final.