fbpx

PROGRAMA DE MÀ de l’espectacle (.pdf)

El dissabte 13 de novembre a les 20h, Black arriba al teatre de La Passió d’Olesa. Un espectacle multidisciplinari que no et deixarà indiferent.
Sis joves s’enfronten a un gran tabú: la mort. Juguen, riuen i ploren. Es posen a la teva pell i a la de tots aquells que l’han patida.
Un enterrament d’Estat des d’una perspectiva íntima: una filla i una neta; un company de feina; una dona casada que plora, i un dels seus treballadors.
Tot un país enganxat a la televisió per escoltar unes paraules plenes de dolor. Per què ens costa parlar de certs temes? Hi ha tabús? Un programa de televisió per fi pot començar a dir les coses pel seu nom.

Les entrades anticipades es podran trobar a Secretaria la mateixa setmana de la representació. Preus. Entrada general 12 euros. Col·laboradors de La Passió d’Olesa: 8 euros. Menors de 25 anys i jubilats: 6 euros.

Creació i direcció: Atonio Cortijo i Gerard Sancho. Intèrprets: Uxia Campo, Marc Carcasona, Antonio Cortijo,Laia Gotsens, Georgina Liébana, Paqui Pérez i Eric Rangel.

Infoespectador: L’aforament estarà limitat. El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

Cartell espectacle Blac