fbpx

Aquest any, amb La Passió d’Olesa guanya el Dooble amb les participacions de Nadal! Sí, sí, ho has sentit bé! Tens l’oportunitat de guanyar dues vegades: fins a 1 milió d’eurosamb el teu número individual i un premi addicional del número col·lectiu. I tot, pel mateix import de sempre: una participació de 5 euros. Genial, oi?

Com funciona La Doolbe?
Compra la teva butlleta i hi veuràs dos números. Un és només per tu i amb ell pots guanyar fins a 1.000.000 d’euros en el sorteig del 20 de desembre. L’altre número el jugem tota l’entitat i podria tenir premi a les terminacions o al reintegrament. Després del sorteig, Loteries de Catalunya donarà a conèixer l’import d’aquest premi col·lectiu en cas que ens toqués. El premi dependria del total de números de La Dooble venuts a Catalunya.
A part, amb el teu número individual pots optar a 5 premis de 100.000 euros; 10 premis de 10.000 euros; 100 premis de 1.000 euros, i 1.000 premis de 100 euros.

Reparteix sort. Vine a buscar un talonari per vendre!
A part de comprar la teva participació, recorda que a Secretaria pots demanar talonaris per vendre les participacions de La Dooble de La Passió d’Olesa a la feina, a les teves amistats i on tu vulguis!