fbpx

La Passió d’Olesa acollirà aquest concert únic per celebrar el 40è aniversari de l’Aplec de la Sardana d’Olesa de Montserrat; serà el diumenge 21 de juny de 2020 a les 20h. Sota el títol ‘Una visió contemporània de la Cobla – de l’amor a l’èpica, dels clàssics als actuals’, es podrà gaudir de La Cobla Marinada acompanyada al piano pel compositor Albert Guinovart i dirigida per Marc Timón Barceló.
Les entrades anticipades per a l’espectacle, que organitza l’ACF Olesa Sardanista, ja són a la venda. A partir del 22 de novembre, i per un temps limitat, aquestes entrades es podran adquirir per tan sols 11 euros.

Accés a la venda d’entrades (enllaç extern)

Un concert excepcional

Totes les manifestacions artístiques són sensibles al seu entorn i al seu temps. La música per a cobla del segle XXI recull les inquietuds i els interessos del que es mou més enllà de les rotllanes d’aplecs i ballades i incorporen el ric i variat bagatge dels nous compositors. Albert Guinovart, Marc Timón i la Cobla Marinada ens presenten en un extraordinari concert de música per a cobla, amb obres de Joaquim Serra, Josep Maria Ruera, Emili Saló, Antoni Ros Marbà, Joan Albert Amargós, Salvador Brotons, Albert Guinovart i Marc Timón.