fbpx

El passat diumenge 6 de maig es va celebrar el dinar de col·laboradors de l’entitat a l’UEC i va comptar amb gairebé 400 assistents. L’actual Consell Directiu, presidit per Sam Carrique, va aprofitar per agrair l’esforç de tota la massa social de La Passió, gràcies al qual s’ha aconseguit tirar endavant “una de les millors temporades dels últims anys a nivell artístic“. Un dels ingredients bàsics d’aquest èxit, segons Carrique, va ser el nou plantejament del tipus d’assajos que s’han fet enguany, “una aposta arriscada però que ha repercutit positivament a l’espectacle que oferim al nostre públic”. No van faltar els agraïments també al treball de cadascuna de les seccions de La Passió.

El dinar va servir també per anunciar que el proper dissabte 12 de maig hi ha prevista una assamblea per convocar eleccions al Consell Directiu. L’actual Junta no renovarà. “Deixem pas a gent amb ganes. Val molt la pena que surti gent amb força per iniciar un nou projecte”, va explicar Sam Carrique. “Ha estat un honor dirigir aquesta entitat durant els darrers anys i no oblideu mai que el nostre tresor més preuat és el nostre equip humà, l’enveja de les altres passions. Som la millor Passió d’aquest país!”, va afegir.

Per la seva banda, Ignasi Campmany, al capdavant de l’equip directiu, va reconèixer la gran implicació de totes les seccions, en especial menció a l’equip de tramoies. Però els que més hem de cuidar, segons Ignasi, són els nens i joves que han de tirar endavant la Passió els propers anys: “només si ells veuen com nosaltres respectem aquest esectacle, ells ho tiraran endavant en un futur”.

Després del dinar es van lliurar els diplomes a les persones que fa més de 25 anys que col·laboren a l’entitat. Aquest any va ser el torn de: M. Lluïsa Amat, Francesc Carreras, Josep Dolader, Raquel Figueras i Sònia Gual. Felicitats a tots!