fbpx

Lloguer d'espais

L'escenari ideal per als teus esdeveniments
Home » Lloguer d’espais » Teatre

Informació general

Descripció: L’escenari de la Sala Gran, de 782 m2 i una boca de 30×7 metres, és un dels més grans d’Europa, amb dos giratoris laterals i sis ascensors muntacàrregues. Addicionalment, disposa d’un espai d’orquestra per a 50 músics. 

La còmoda i funcional sala té una capacitat per a 1.463 espectadors a les butaques i compta a més amb una zona especialment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que es desplacen amb cadira.

Full tècnic

Descarrega’t el full tècnic d’aquest espai.

Usos: La sala gran és ideal per esdeveniments de gran envergadura, siguin concerts, conferències, entregues de premis, assemblees generals d’entitats i empreses, teatre i altres espectacles. També és un espai ideal per a cloendes de cursos que han d’acollir centenars d’alumnes i familiars.

Totes les localitats tenen una excel·lent visió de l’escenari, de manera que tots els vostres assistents podran gaudir de l’acte còmodament siguin on siguin.

Si creieu que l’espai es pot adaptar a les vostres necessitats per a esdeveniments de gran format, consulteu-nos sense compromís a través del formulari que trobareu al final.

Sol·licita informació


Contacta Lloguer espais
Escriu el teu correu electrònic
Confirma el correu
Indica si es tracta d'un concert, obre de teatre, festival escolar, reunió, etc.