fbpx

Lloguer d'espais

L'escenari ideal per als teus esdeveniments
Home » Lloguer d’espais

Teatre

Descripció: L’escenari de la Sala Gran, de 782 m2 i una boca de 30×7 metres, és un dels més grans d’Europa, amb dos giratoris laterals i sis ascensors muntacàrregues. La còmoda i funcional sala té una capacitat per a 1.490 espectadors i un espai d’orquestra per a 50 músics. 

Usos: La sala gran és ideal per esdeveniments de gran envergadura, siguin concerts, conferències, entregues de premis, assemblees generals d’entitats i empreses, teatre i altres espectacles. També és un espai ideal per a cloendes de cursos que han d’acollir centenars d’alumnes i familiars.

Vestíbul i espai d’art

Descripció: Situat al vestíbul del teatre, l’espai d’art és una sala d’exposicions de grans dimensions. Els horaris d’exposició s’adapten a les vostres necessitats, i quan l’exposició coincideixi amb un dia d’espectacle us garantireu centenars de visitants.

Usos: L’espai, a més de ser una sala per a exposicions, és versàtil i s’adapta a actes de petit format com conferències i presentacions. Consulteu-nos.

Espai Clar

Descripció: Sala polivalent de petit format, amb capacitat per unes 100 persones. 

Usos: Espai lluminós, ideal per a presentacions, reunions d’empresa o cursos de formació. Una sala manejable per acollir des d’un sopar de recepció a la projecció en petit format d’un audiovisual.

Sol·licita informació


Contacta Lloguer espais
Escriu el teu correu electrònic
Confirma el correu
Indica si es tracta d'un concert, obre de teatre, festival escolar, reunió, etc.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres