fbpx

Qui som

L'anònim resultat de milers d'esforços, amb noms i cognoms
Home » Espectacle » Qui som

En què es tradueixen, però, tots aquests esforços amb nom i cognoms? Doncs en tot allò que veieu damunt de l’escenari i durant la vostra estada teatre i, també, en mombroses feines que us passaran més desapercebudes. Els col·laboradors i col·laboradores de la Passió d’Olesa actuen, maquillen, posen i treuen decorats, els arreglen, s’encarreguen del so, de les llums, de coordinar les seccions tècniques durant l’espectacle, del bon manteniment de les instal·lacions…

“La Passió és l’anònim resultat de milers d’esforços amb nom i cognoms”. Amb aquesta frase donem la benvinguda als espectadors que assisteixen a cada representació.

 

De vendre’us l’entrada, de validar-vos-la, d’acompanyar-vos a la vostra butaca, de vendre-us un record. I també de cosir, rentar i planxar vestits; d’ajudar actors i actrius a vestir-se, de dissenyar el vestuari, de dirigir l’espectacle i de portar la part burocràtica i representativa de l’entitat. També munten exposicions, fan activitats culturals, porten un arxiu històric i una llarga llista de coses més. Què us ha semblat?

Ah! I a més, tothom fa la seva feina de forma desinteressada. Els col·laboradors són l’ànima de La Passió d’Olesa.

Direcció escènica

El Consell Directiu de l’entitat escull un director, i aquest s’encarrega de reclutar la resta d’equip de direcció escènica. Basant-se en la tradició de l’espectacle, però amb la clara voluntat de modernitzar-lo i dotar-lo de major dinamisme, l’equip de direcció treballa cada temporada per assolir la millor Passió possible.

L’equip de direcció escènica actual l’integren Ignasi Campmany, Esther Vela i Llorenç Segura.