fbpx

Qui som

L'anònim resultat de milers d'esforços, amb noms i cognoms
Home » Espectacle » Qui som

En què es tradueixen, però, tots aquests esforços amb nom i cognoms? Doncs en tot allò que veieu damunt de l’escenari i durant la vostra estada teatre i, també, en mombroses feines que us passaran més desapercebudes. Els col·laboradors i col·laboradores de la Passió d’Olesa actuen, maquillen, posen i treuen decorats, els arreglen, s’encarreguen del so, de les llums, de coordinar les seccions tècniques durant l’espectacle, del bon manteniment de les instal·lacions…

“La Passió és l’anònim resultat de milers d’esforços amb nom i cognoms”. Amb aquesta frase donem la benvinguda als espectadors que assisteixen a cada representació.

 

De vendre’us l’entrada, de validar-vos-la, d’acompanyar-vos a la vostra butaca, de vendre-us un record. I també de cosir, rentar i planxar vestits; d’ajudar actors i actrius a vestir-se, de dissenyar el vestuari, de dirigir l’espectacle i de portar la part burocràtica i representativa de l’entitat. També munten exposicions, fan activitats culturals, porten un arxiu històric i una llarga llista de coses més. Què us ha semblat?

Ah! I a més, tothom fa la seva feina de forma desinteressada. Els col·laboradors són l’ànima de La Passió d’Olesa.

Direcció escènica

 

El Consell Directiu de l’entitat escull anualment la direcció que s’encarrega de formar i liderar l’equip que tira endavant l’espectacle.

La temporada 2023, és una codirecció la que afronta el repte de portar a escena el nou projecte d’espectacle de La Passió d’Olesa. Aquest encàrrec recau en Xavier Povill i Joan Gil, que han liderat l’equip creatiu del nou muntatge, i continuen assentant els canvis d’aquesta renovació. Un espectacle amb una dramatúrgia renovada, amb un ritme escènic trepidant per explicar una història molt més universal i humana.

Assaig de La Passió d'Olesa 2022