fbpx

Banda sonora original

Una orquestra simfònica a cada representació
La música de La Passió d’Olesa és obra del compositor Josep Maria Roma. La versió que se sent durant l’espectacle fou interpretada i enregistrada l’any 1997 per l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Madrigal, dirigits per Salvador Brotons. La gravació, feta al mateix teatre, la dugueren a terme els equips tècnics de Catalunya Música.

Si fem un repàs històric a la música de l’espectacle, la primera partitura que es coneix relacionada amb La Passió data del 1847. Un segle més tard, el 1949, en el marc del procés de renovació del text de l’espectacle, es decideix canviar també la música i se n’encarrega la composició a Josep M. Roma.

Cal dir que fins el 1976 la música de La Passió era en directe. A partir d’aquell moment, l’espectacle es passà a representar amb música enregistrada.

Podeu trobar més informació sobre la música al web del Passionarium i podeu adquirir el CD amb la gravació complerta al vestíbul del teatre durant les representacions, o a La Secretaria de La Passió durant la resta de l’any.