Mecenatge i patrocini

Forma part d'un projecte centenari
Inici » Entitat » Mecenatge i patrocini

Un impuls al patrimoni cultural

La Passió d’Olesa de Montserrat ha estat, i continua essent, un dels bressols del teatre popular català i espai d’impuls i formació en les arts escèniques, en tots els seus vessants (artístics, tècnics, escenogràfics…).
Si des de la vostra empresa voleu formar part d’aquest projecte cultural centenari, adreceu-vos a nosaltres perquè us puguem donar a conèixer les opcions de suport que posem al vostre abast.

Correu de contacte: info@lapassio.cat

 

Verkami: La Passió d’Olesa 2020 (per emportar)

La Passió d’Olesa no ha pogut pujar aquest 2020 a l’escenari, però l’espectacle que s’havia de veure del 15 de març a l’1 de maig vol prendre vida d’una altra manera, del tot inusual. Per això posem en marxa una campanya de Verkami sota el lema “La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)” amb la qual volem recollir els fons necessaris per editar quatre llibrets que contenen tots els detalls de l’espectacle que s’havia previst per aquest any. Els volums tenen la forma d’una “llibreta del director” que conté les diferents escenes amb el corresponent repartiment, il·lustracions, esquemes d’escenografia i il·luminació i molts detalls més.

Accés a la campanya al portal de Verkami. Del 28 de novembre del 2020 a l’11 de gener del 2021 (ampliada).

Vinculat a aquesta campanya, hi ha també un segon projecte que és una activitat dedicada a La Passió d’Olesa i la seva gent que s’està preparant al desembre de 2020.