fbpx

Mecenatge i patrocini

Forma part d'un projecte centenari

Un impuls al patrimoni cultural

La Passió d’Olesa de Montserrat ha estat, i continua essent, un dels bressols del teatre popular català i espai d’impuls i formació en les arts escèniques, en tots els seus vessants (artístics, tècnics, escenogràfics…).
Si des de la vostra empresa voleu formar part d’aquest projecte cultural centenari, adreceu-vos a nosaltres perquè us puguem donar a conèixer les opcions de suport que posem al vostre abast.

Correu de contacte: info@lapassio.cat

 

Verkami: La Passió d’Olesa 2020 (per emportar)

La Passió d’Olesa no va poder pujar el 2020 a l’escenari, però l’espectacle que s’havia de veure ha pres vida d’una altra manera, del tot inusual. Gràcies al suport d’uns 130 mecenes, s’han editat quatre llibrets que contenen tots els detalls de l’espectacle previst el 2020. Els volums tenen la forma d’una “llibreta del director” amb les diferents escenes, el repartiment, il·lustracions, esquemes d’escenografia i il·luminació i molts detalls més.

D’entre els mecenes, hi ha hagut empreses i comerços que s’han volgut sumar també al projecte. Aquests són els ‘Mecenes Simó’ de ‘La Passió d’Olesa 2020 (per emportar)’.

Mecenes Simó - empreses col·laboradores