Espai col·laborador

El motor i l'ànima de La Passió

Els col·laboradors i col·laboradores sou l’ànima i el motor de La Passió d’Olesa.

En aquest espai hi trobareu tota aquella informació d’interès durant la temporada i la resta de l’any: assajos, assemblees, convocatòries, el dinar de col·laboradors.

Informació al col·laborador per correu electrònic

Pots rebre tota la informació de l’entitat còmodament al teu mòbil.

Omple aquest formulari per fer-nos arribar les teves dades (s’han de marcar les dues caselles finals) o envia’ns un correu electrònic a info@lapassio.cat indicant ‘Alta mail’ a l’assumpte del correu. Deixaràs de rebre la informació per carta i te l’enviarem només digitalment.

Calendari al teu mòbil

Si fas servir el Google Calendar, afegeix-te el calendari de La Passió per saber quines activitats fem (assajos, representacions, espectacles…).

                         Descarrega’t el calendari de La Passió a Google Calendar (enllaç extern).

Temporada 2021

Les representacions adaptades del 2021 només preveuen una petita presència de “poble” damunt de l’escenari, d’acord amb la norma vigent.

Si com a col·laborador/ora de La Passió d’Olesa vols participar-hi, omple aquest formulari amb la informació fins al 17 de març (termini per a persones que han rebut la carta en paper a casa). 

En cas que el nombre de persones inscrites superés la capacitat de les representacions, les places s’atorgarien per ordre d’inscripció i la resta de gent apuntada quedaria en llista d’espera.

 

 

Assemblea ordinària 2020

Convocada per al diumenge 20 de desembre a les 12.00h al Teatre de La Passió.

Consulta el document de convocatòria i l’ordre del dia i també llegeix amb atenció el funcionament del registre previ, per tal de complir amb els protocols de prevenció de la COVID-19.

Document: Convocatòria i ordre del dia assemblea 2020 i carta als col·laboradors i col·laboradores 

Prevenció COVID-19: mesures assemblea 2020

En compliment de les actuals mesures contra la propagació de la COVID-19, per poder accedir a l’Assemblea caldrà haver-se registrat prèviament a través del correu info@lapassio.cat o a la Secretaria de La Passió. El dia de l’Assemblea caldrà accedir a la Sala respectant sempre les distàncies de seguretat, seure en els seients indicats i portar mascareta en tot moment.

Així mateix, i també pel context derivat de la COVID-19, us preguem que estigueu atents als anuncis de possibles canvis que ens podríem veure obligats a fer en el període que va entre la present convocatòria i la celebració efectiva de l’Assemblea.