Espai col·laborador

El motor i l'ànima de La Passió

Els col·laboradors i col·laboradores sou l’ànima i el motor de La Passió d’Olesa.

En aquest espai hi trobareu tota aquella informació d’interès durant la temporada i la resta de l’any: assajos, assemblees, convocatòries, el dinar de col·laboradors.

Informació al col·laborador per correu electrònic

Pots rebre tota la informació de l’entitat còmodament al teu mòbil.

Omple aquest formulari per fer-nos arribar les teves dades (s’han de marcar les dues caselles finals) o envia’ns un correu electrònic a info@lapassio.cat indicant ‘Alta mail’ a l’assumpte del correu. Deixaràs de rebre la informació per carta i te l’enviarem només digitalment.

Calendari al teu mòbil

Si fas servir el Google Calendar, afegeix-te el calendari de La Passió per saber quines activitats fem (assajos, representacions, espectacles…).

                         Descarrega’t el calendari de La Passió a Google Calendar (enllaç extern).

Eleccions al Consell Consultiu

Amb motiu de les eleccions al Consell Consultiu de La Passió d’Olesa de Montserrat, des del 14 de setembre s’exposa a Secretaria la llista de col·laboradors amb dret a ser electors i elegibles i s’obre el termini de reclamacions a la llista del cens. El dia 22 de setembre es publicarà la llista definitiva.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 27 d’aquest mes de setembre de 2021 a les 21h.
Trobareu el calendari electoral detallat a la vostra disposició a la Secretaria de l’entitat.

——

Benvolguts/des col·laboradors/es,
Us convoquem a la reunió informativa que tindrà lloc el proper dijous 9 de setembre de 2021, a les 20.00h, a l’Espai Clar de la Seu social de La Passió d’Olesa amb motiu de la Convocatòria d’eleccions al Consell Consultiu.

Podeu trobar l’ordre del dia en aquest document (arxiu .pdf)

 

Assemblea ordinària 2020

Convocada per al diumenge 20 de desembre a les 12.00h al Teatre de La Passió.

Consulta el document de convocatòria i l’ordre del dia i també llegeix amb atenció el funcionament del registre previ, per tal de complir amb els protocols de prevenció de la COVID-19.

Document: Convocatòria i ordre del dia assemblea 2020 i carta als col·laboradors i col·laboradores 

Prevenció COVID-19: mesures assemblea 2020

En compliment de les actuals mesures contra la propagació de la COVID-19, per poder accedir a l’Assemblea caldrà haver-se registrat prèviament a través del correu info@lapassio.cat o a la Secretaria de La Passió. El dia de l’Assemblea caldrà accedir a la Sala respectant sempre les distàncies de seguretat, seure en els seients indicats i portar mascareta en tot moment.

Així mateix, i també pel context derivat de la COVID-19, us preguem que estigueu atents als anuncis de possibles canvis que ens podríem veure obligats a fer en el període que va entre la present convocatòria i la celebració efectiva de l’Assemblea.