Tallers escolars i altres grups

Tallers escolars i altres grups

Les visites al teatre van una mica més enllà i es converteixen en un taller didàctic i participatiu a la Passió.

Sota el nom de “Teatre endins”, el taller permet als grups escolars conèixer el món de les arts escèniques en un dels teatres de més grans dimensions de Catalunya.

L’activitat comença amb una projecció, a la gran pantalla de cinema, d’un audiovisual que explica breument la història de La Passió d’Olesa. I a partir d’aquí, els monitors guien als alumnes pel teatre per tal que coneguin in situ totes les feines necessàries per dur a terme una representació: des dels taquillers fins als tramoies, passant per sastreria, apuntadors o tècnics de so i llum.

Per acabar el taller, es realitza una activitat on els alumnes participen activament i es converteixen en actors per uns minuts. Les sensacions que experimenten quan s’obre la cortina, s’encenen els focus i l’acció se centra en ells, fa que coneguin la màgia que motiva a tanta i tanta gent a fer possible el món del teatre.

Per sol·licitar una visita escolar, una visita tècnica o una visita a mida per a altres grups, tan sols cal que truqueu o ens envieu un correu electrònic per reservar-la.

El preu de l'activitat és de 4,50 euros per alumne, IVA inclòs, i tots els alumnes que hi participin tindran una entrada gratuïta per a una representació de La Passió. Els pares que els acompanyin, gaudiràn d'un descompte de 2x1 en les seves entrades.

Al concertar la visita, l'escola rebrà una fitxa didàctica per treballar diversos continguts del taller a l'aula.