La veu de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi arriben a Olesa

Dissabte 30 de setembre a les 22h

La veu de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi arriben a Olesa

L'ACF Olesa Sardanista i La Passió d'Olesa de Montserrat obrirem les portes perquè Roger Mas i la Cobla Sant Jordi facin el concert gratuït dins del teatre.

29 de setembre del 2017
-------------------------------------

CONCERT AJORNAT. Informarem sobre nova data.

27 de setembre del 2017
-------------------------------------

La Passió i Olesa Sardanista organitzen conjuntament el concert en què es presenta el singular repertori d’aquest cantautor solsoní acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi.

El concert s’emmarca en els actes de celebració del 60è aniversari de l'Associació Olesa Sardanista, i tindrà lloc el proper dissabte 30 de setembre, a les 10 de la nit, al Nou Teatre de La Passió. Podeu comprar les entrades anticipades a Ticketea, i a partir del pròxim 4 de setembre, també a la Secretaria de La Passió (de dl a dv de 17 a 21h).

El repertori del concert es basa en cançons de la discografia de Roger Mas, peces inèdites i algunes versions d'altres autors i llengües. Amb la Cobla Sant Jordi, s'hi incorpora la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, que juntament amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor embolcallen els seus temes amb gran encert, possibilitant uns arranjaments que donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual. Un concert imprescindible.

Amb el concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi engega, també, la programació de tardor al teatre de La Passió que portarà propostes de música i teatre a l'escenari. Seguiu amb atenció les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats.

Entrades
General: 18 euros
Anticipada: 16 euros
Consultar descomptes disponibles

Formació
- Roger Mas: veu i guitarra
- Xavier Guitó: piano i veus
- Josep Pinyu Martí: percussions
- Arcadi Marcet: contrabaix i baix elèctric

Cobla Sant Jordi
- Xavier Torrent: flabiol i tamborí
- Marc Timón i Oriol Gibert: tibles
- Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez: tenores
- Carles Martí i Timi Rodríguez: trompetes
- Isi López: trombó
- Pep Moliner i Miquel Àngel López: fiscorns
- Joan Druguet: contrabaix