Racó de Judes

Racó de Judes

La secció dels col·laboradors de La Passió

Ja tens la foto?

Ja tens la foto?

Si vols aparèixer a la secció "Qui som?" del web de La Passió, tan sols cal que imprimeixis el formulari que trobaràs a continuació, l'omplis i l'entreguis qualsevol tarda a secretaria o el duguis amb tu a la sessió fotogràfica.

La darrera sessió fotogràfica va ser l'1 de maig de 2014 durant el 3r acte a la Sala Petita.

I si ja t'has fet la foto, i hi vols afegir o modificar alguna dada, no dubtis en enviar-nos un mail a comunicacio@lapassio.cat


El futur de La Passió

El futur de La Passió

Durant la darrera assemblea general es va anunciar la intenció de promoure un debat entre els col·laboradors sobre propostes de futur per a l'entitat.

Ens agradaria començar aquestes sessions i poder parlar de com veiem La Passió dels propers anys amb tots aquells que desitgeu fer-ho. Us animem a participar-hi!

La Passió d'Olesa ha perviscut molts anys perquè tots els que hi han participat s'han sentit d'alguna manera compromesos amb el futur de la tradició. I el nostre cas no és diferent.

Totes les persones interessades a dir-hi la seva poden apuntar-s'hi passant per la Secretaria de l'entitat o enviant un missatge de correu electrònic a info@lapassio.cat