Els Miserables, la recta final per l'estrena!

La Passió i l’Escolania i Cor Jove reediten quatre anys després la versió en català d’Els Miserables amb el record de l’èxit del 2012

Els Miserables, la recta final per l'estrena!

El 17 i 18 de desembre al teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat

Els Miserables arriben aquest desembre al teatre de la Passió emprant la mateixa adaptació amb la que fa quatre anysJean Valjean i l’inspector Javert van cantar per primer cop en llengua catalana en aquell mateix escenari.

Seguiu tota l'actualitat d'Els Miserables a Olesa als comptes de Twitter i de Facebook de la producció.

La versió catalana del musical s’està forjant com una producció de gran format amb la intervenció d’una cinquantena de joves actors i actrius,una orquestra formada per una vintena de músics i un gran grup de col·laboradors ocupant tasques tècniques com la il·luminació i sonorització, el vestuari o l’escenografia, sumant un equip total de prop d’un centenar de persones. Amb tots aquets ingredients els organitzadors esperen repetir l’èxit que va tenir la producció ara fa quatre anys, quan uns dos mil cinccents espectadors van assistir a les representacions.
La joventut és un factor clau d’aquest projecte, que arriba amb un càsting renovat però sobretot rejovenit, tenint trenta-sis anys el membre més gran de la companyia. Això és així per la voluntat de les dues entitats culturals que impulsen la producció de l’espectacle, la Passió i l’Escolania i Cor Jove d’Olesa de Montserrat, entitats que tenen la formació i promoció de nous actors i cantants respectivament entre els seus objectius. De fet, les representacions d’Els Miserables serveixen per donar el tret de sortida al 15è aniversari de l’Escolania i Cor Jove: un projecte jove, realitzat per gent jove i impulsat per una entitat jove.

La direcció de l’espectacle compta amb Eduard Vila i Perarnaucom a responsable de l’àrea musical, mentre que l’apartat escènic recau en Daniel Buson i Albert Grivé. En aquest àmbit, el tècnic, destaca la incorporació de Xavier Costascom a il·luminador de l’espectacle, un professional amb una dilatada experiència tant en teatre i televisió.


VENDA D'ENTRADES:
Les entrades per assistir-hi, a un preu general reduït de tan sols 16€ per a tots els adults i els menors que ocupin butaca, les podeu adquirir a la secretaria de La Passió, a través del Ticketea.