Resultats 2013

Resultats 2013

Per la gran tasca de producció en movilitzar i coordinar a tantes persones, per la seva comicitat i per la qualitat del seu muntatge; els guanyadors d’un sopar per a dues persones al restaurant OLEA i el diploma que els acredita com a guanyadors del concurs FES TEVA LA PASSIÓ! en l’edició d’enguany va ser pel treball: “LES MÒMIES SURTEN DE MARXA”, del col·lectiu de mòmies de La Passió.
Per la seva originalitat, per haber sabut parlar de La Passió sense la presència de cap actor i per haver donat vida a molts dels elements imprescindibles per desenvolupar una representació, rep el segon premi del concurs de curtmetratges: “EL DESCANS DE LES PETITES COSES” de la Marina Castillón.

El segon premi va estar dotat amb un sopar per a dues persones al restaurant CAL MONTORO, i el diploma de guanyador.Per parlar de Passió sense parlar-ne, per la seva absència de text, però amb divertits girs humorístics i per relatar en forma de gag vivències reals d’entre el públic que ve a veure’ns, el tercer premi va ser pel curtmetratge “A L’ALTRA ALA DE L’EDIFICI”, de Griselda Sanahuja, Martí Garcia, Soraya Cortes, Sara Berzas, Neus Cruz, Oriol Garrido, Virginia Salmerón, Juliana Soares i Esther Baró.

El tercer premi va ser guardonat amb un sopar per a dues persones al restaurant EL CAFÈ DEL TEATRE i el diploma de guanyador.
A més, donada la qualitat dels curtmetratges, La Passió va decidir nomenar a dos finalistes.

Per ser la història més fidel al text de La Passió i per traslladar-la al llenguatge del segle XXI, el diploma al “guió més fidel a la història” és pel curt: “SI JO TROBO LA MANERA”, del col·lectiu de tècnics de La Passió.I per últim, per la capacitat de transformar a tot un col·lectiu d’edats molts diverses, i per contenir una molt divertida coreografia, el finalista i guanyador del diploma a la millor coreografia és pel treball: “UN DESIG I UNA ESPERANÇA”, del col·lectiu de leproses.
A més, i fora de concurs, durant l'entrega de premis del segon concurs, també es va poder veure un curtmetratge que, tot i no participar-hi, és la continuació del curtmetratge guanyador de la primera edició. El vídeo, obra de Marc Barranco, Joan Riera i Jaume Paltor, porta per nom “TRINITY. THE PASSION 3: THE RE-REVENGE OF CHRIST. TRÀILER OFICIAL”