Resultats 2012

Resultats 2012

El passat 6 de maig de 2012, durant el dinar de germanor de l'Entitat, es va donar a conèixer el veredicte del jurat sobre els vídeos presentats al primer concurs de curtmetratges "Fes teva La Passió". El jurat va estar format per l'equip de comunicació de La Passió i altres professionals del sector audiovisual.

"Per la seva originalitat, l’ús dels efectes especials, l’efectiu sentit de l’humor i per la desmitificació del missatge i els personatges de La Passió", el curtmetratge "The Passion II: The revenge of Christ" de Marc Barranco, Jaume Paltor i Joan Riera, va guanyar amb 20 vots.

El primer premi va estar dotat amb 100€, una selecció de productes de La Passió i un sopar per a dues persones al restaurant Olea.

19 vots va aconseguir el treball de Marc Reyes i Javier Nogueira, i que té per títol "El preu d'una traïció". El jurat va valorar-lo "per una acurada realització, per la riquesa cinematogràfica i per la fidelitat de la narració de l’evolució d’un dels personatges cabdals de La Passió, però traslladat als nostres dies".

El segon premi constava de 50€ i una selecció de productes de La Passió.

Finalment, el col·lectiu de les Leproses de La Passió va aconseguir 15 vots pel curt "Ja ve la llum del nou dia", del qual el jurat va destacar-ne "la seva integració amb els elements propis de La Passió, amb la combinació de decorats i el text de Joan Povill, aportant girs propis i amb un toc d’humor".

El tercer premi va estar dotat amb 25€ i una selecció de productes de La Passió.

Aquesta va ser la primera edició d'un concurs de curtmetratges que neixia amb la vocació d'aconseguir arrelar-se en l'entitat, així que la propera temporada es tornarà a conovocar.