Convocatòria 2012

Convocatòria 2012

"Aigua clara en lloc de vi?" o "I al Cèsar, el que és del Cèsar!". Si aquestes frases no et sonen estranyes és que tu també estàs malalt de Passió. I com tu, en som molts!

Per això La Passió ha posat en marxa el seu primer concurs de curtmetratges: "Fes teva La Passió". Ara és el moment que tots puguem explicar la influència de La Passió en les nostres vides quotidianes.

La proposta és molt fàcil: una idea, una càmera de vídeo i moltes ganes de compartir Passió!

Nosaltres llancem la primera proposta:Podeu entregar els vostres vídeos a secretaria fins el dia 16 d'abril de 2012 a les 21.00h.

Hi haurà 3 curtmetratges premiats, i els premis seran els següents:

• Guanyador: 100€, un sopar per a dues persones al Restaurant Olea, un CD amb la banda sonora de La Passió, un llibre de fotografies de La Passió, un llibre sobre “La petita història de La Passió d’Olesa”.

• Finalista: 50€, un CD amb la banda sonora de La Passió, un llibre de fotografies de La Passió, un llibre sobre “La petita història de La Passió d’Olesa”.

• Semi‐finalista: 25€, un CD amb la banda sonora de La Passió, un llibre sobre “La petita història de La Passió d’Olesa”.

A més, tots els participants rebran un obsequi de participació consistent en 2 entrades per assistir a una representació de la temporada 2012 de La Passió.

Podeu consultar les bases del concurs fent click aquí.

Descarregueu-vos el full d'inscripció.

No dubteu en demanar ajuda a La Passió en allò que us faci falta!