Pere Francesch: direcció, escenografia i vestuari

Record i homenatge a la seva faceta artística, 5 anys després

Pere Francesch: direcció, escenografia i vestuari

Dijous 29 de juny a les 22h. Entrades gratuïtes disponibles només amb reserva prèvia

El proper dijous 29 de juny farà 5 anys que ens va deixar el Pere Francesch: olesà, molt de teatre i molt de La Passió. Per aquest motiu, i coincidint que fa 30 anys que el Pere va dissenyar l'escenografia del nostre espectacle insígnia, un grup d'amics s'han engrescat a recordar-lo en la seva faceta artística, la que va desenvolupar aquí, a Olesa.

Comptant amb la col·laboració i el suport de l'entitat, arriba aquesta proposta de record i homenatge coincidint amb la nit de Sant Pere, a les 22h, a l'escenari del teatre. Un espectacle teatral que repassarà el seu pas per La Passió amb "Vent de garbí i una mica de por", "Els Pastorets", "Ridículs", "Dos reis jugant a guerra", "La Santa Mare" i "La Passió". Amb la presentació de Joan Font, idea i coordinació d'Ignasi Campmany; la direcció de les peces per part de Cristina Pujol, Albert Grivé, Raul Díaz, Xavier Povill i el mateix Campmany; i la producció de Llorenç Segura i La Passió. També hi ha col·laborat Pep Montoya, amb la imatge del cartell, i molts altres amics i col·laboradors de La Passió que veureu a escena.

Entrada gratuïta, amb reserva prèvia
L'espectacle és a dalt de l'escenari i, per tant, l'aforament és limitat a un centenar de localitats. Per aquest motiu, i per facilitar l'accés a l'escenari, cal fer la reserva prèvia de l'entrada a la Secretaria de La Passió, amb un màxim de dues entrades per persona. No es podrà garantir l'accés, el mateix dia, sense aquesta reserva prèvia.
Es poden reservar les entrades a la Secretaria en horari habitual: feiners de 17 a 21h (dilluns 26/06 recordeu que és festa local).